söndag 20 juni 2010

Prinskorvarna växer och mår bra..

Nu har jag skrivit över deras bilder vad deras arbetsnamn är, sen får vi se vad det blir i stamtavlan!

I dag gick Lady in till Aina med mig och hon är så begeistrad över valparn, så hon kunde inte låta bli att lukta och slicka lite på en eller två. Det var att gå lite över gränsen berättade då Aina för henne och Lady backade även fast hon så gärna pussat lite till på Prinsarna!!
Sophia får ej komma för nära hon går in lite försiktigt och sätter sig och vänder bort huvudet, Aina morrar lite lätt på henne och hon sitter kvar för att sen vända och gå ut. Sen hörde hon en valp pipa lite och då blev hon supernyfiken, men icke hon får inte närma sig så mycket och Olivia får inte ens gå in i rummet själv ännu.
Aina hon ligger och spänner ögonen i dem men flyttar sig inte ur fläcken!!

Aina är så lugn och trygg i sin mamma roll och hon pysslar med sina små prinskorvar..Hon säger till när hon vill ut och har egen mat och vattenskål i sitt rum. Med kompostgaller eller dörren stängd i mellanåt så att hon kan känna sig trygg och avslappnad!!

Man kan inte titta sig mätt på de små , så fiina är de.
Lille Toker växer på bra även fast han är en lättviktare, men lika aktiv och busig som resten är han, så söt som socker redan hur ska det sluta!!

2 kommentarer:

Fanny på North Bend sa...

Hahaha! Ja, det blev ju bara prinskorvar och ingen prinsessbakelse
så därför fick det bli en prinsess-
tårta, som lite motvikt.
Lille Toker är sååå gullig och påminner om sin namne! Skall bli spännande att följa deras färd ut i stora vida världen
Klart att mormor Lady är stolt och inte kan motstå att ge de små prinsarna en puss!

Näckrosdammens kennel,Petra Qvant sa...

Nä menar det, hon börjar redan skämma bort dem med pussar och kan inte få nog av dem, voff voff hon ska nog lära dem ett och annat!!